Saturday, February 1, 2014

VITA-E COMPLEX

VITA-E COMPLEX VITAMIN UNTUK KECANTIKAN DAN JUGA VITAMIN CINTA DALAM PERHUBUNGAN SUAMI ISTERI


KANDUNGAN VITA-E:

** Diperbuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum, yandssg kaya dengan Vitamin E

** Diekstrak d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopherol yg aktif secara semulajadi

** Gabungan 8 jenis vitamin E (ALPHA, BETA, GAMMA, DELTA)

** Mengandungi 10mg selenium semulajadi yang membantu tubuh untuk :- 

(1) menyerap vitamin E
(2) memelihara membran sel-sel, sel-sel darah merah dan tisu-tisu otot.
(3) penyahtoksik semulajadi logam berat spt raksa, kadmium
(4) mengukuhkan anti-oksidan
(5) melindungi retina
(6) memberi kesan yang baik ke atas parameter air mani dan kadar kehamilan - meningkatkan kualiti air mani dan mempunyai kesan bermanfaat dan perlindungan, terutamanya pada motilitas sperma

KEBAIKAN VITA-E COMPLEX :-

(1) Melindungi kesihatan jantung - merendahkan tekanan darah dan menghalang platlet darah dari melekat ke dinding arteri.


(2) Tingkatkan kesuburan - 1 biji vita-E bersamaan dengan 400IU
Sperma dapat dihasilkan dengan pengambilan vita-E sebanyak 600-800IU. Vita-E dan Selenium membantu sperma utk hidup, dan bil sperma bertambah. Selain itu, ia turut membentuk sperma yang sihat, anti oksidan, bantu melindungi kerosakan DNA.

(3) Anti-penuaan - melindungi sel daripada kerosakan, melambatkan penuaan, kedutan, garis halus, parut jerawat dan juga jeragat.

(4) Anti-oksidan yang tinggi - melindungi bahan daripada radikal bebas yang menjadi punca kepada masalah kesihatan seperti kanser dan katarak

(5) Memperbaiki parut - Memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut.

(6) Kelestarian Tenaga - Especially mood untuk bersama. Ini kerana Vita-E meningkatkan paras testosteron dalam badan. Kelestarian seksual dan tenaga meningkat dan membekalkan oksigen yang lebih. Bagi wanita pula, ia melembapkan tisu faraj dan meningkatkan kepekaan sentuhan di kawasan faraj.

(7) Memperbaiki kesihatan mata dan masalah katarak - Pakar nutrisi mencadangkan pengambilan ACE ( Beta carotene, vita E dan vita-C ) menggandakan kesan anti-oksidan dan melawan radikal bebas.  ( Vita E + Vita-C + Carotomax)

(8) Meningkatkan daya ingatan - especially kepada penghidap Alzheimer. Boleh juga diambil bersama Omega Guard.

(9) Memperbaiki arthritis - Meningkatkan keanjalan salur darah, memperbaiki kitaran darah, merawat bahu kejang, pening, buasir, urat varikos dan sakit sendi.

(10) Menghalang keguguran - Merawat muscular pectoralis fibrosis otot dada, sindrom prahaid dan sindrom menopaus seperti hot flush. Menghalang kematian janin dan keguguran. VITA-COMPLEX
120 biji
RM 149.00

No comments:

Post a Comment